Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

  • Παράδοση στην Πόρτα σας (Παράδοση 1-5 ημέρες εργάσιμες)
  • Διεύθυνση της επιλογής σας (Παράδοση 1-5 ημέρες εργάσιμες)
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ από τo Κατάστημα

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την κάθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας.

Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας

Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Η εταιρία ΛΙΝΙΑ Ο.Ε. αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτου ποσού χωρίς κάποια δική σας επιβάρυνση. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 24-48 ώρες άμα υπάρχουν διαθέσιμα τα προιοντα σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος θα  επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

Χρεώσεις αποστολών:

  • Κάθε αποστολή πακέτου όπου η πληρωμή θα γίνεται μέσω Αντικαταβολής  η χρέωση είναι 1,00 € + Φ.Π.Α..

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα προϊόντα μας συνοδεύονται με ασφάλεια και παραδίδονται πάντοτε με τα αντίστοιχα παραστατικά. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την εταιρεία Courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος το οποίο θα σας το γνωστοποιήσουμε ύστερα από τηλεφωνική μας επικοινωνία η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της COURIER.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email από το info@kosmimata-lynia.gr

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 

  • Με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Discover Network, American Express). Η ΛΙΝΙΑ Ο.Ε. σε συνεργασία με την τράπεζα Alpha bank έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 1,00 € + Φ.Π.Α. Για προϊόντα που η αξία τους είναι μεγαλύτερη από τα 500 € δεν επιτρέπεται η συγκεκριμένη μέθοδος σύμφωνα με τον νόμο 4446/22.12.2016.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας μία φωτογραφία ή ένα αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής πληρωμής μέσω email στο info@kosmimata-lynia.gr ή στην σελίδα μας στο Facebook. Η αποστολή της φωτογραφίας ή του αντίγραφου της απόδειξης αυτής, προηγείται της εκτέλεσης της παραγγελίας. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 21200721849
IBAN:  GR4901407010701002002026398
Όνομα Δικαιούχου:  ΛΙΝΙΑ Ο.Ε./ LΥΝΙΑ